medonja | 21 Jun, 2012 15:00
PILECI CEVAPI
SASTOJCI
750 G mlevenog pileceg mesa
250 g slanine
1 jaje
pola vezice persuna
2 cena belog luka
so
ulje.
POSTUPAK:
1. Piletinu i slaninu samleti u seckalici ili multipraktiku. Dodati jaje, persun i sitno iseckan beli luk, posoliti po ukusu.
2. Namascenim rukama vaditi po lopticu mase i razvaljati je medju dlanovima. Formirane cevapi ostaviti u frizideru pola sata pre pe pecenja. Peci na frill tiganju, elektricnom ili pravom grillu. Posluziti sa prxenim kropirom.
PRIJATNO ZELIM SVIMA.
« | Jun 2012 | » | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |